Våre modellerEldre modeller

Hansvik 630 ComfortSpeed


Hansvik 630 CS er en moderne linjelekker planende ”bakveggbåt” med stor brukervennlighet. Her er tungvinte kalesjer overflødig, da det store akterdekket på mer enn 3,5 m2 er selvlensende. I dårlig vær er det bare og lukke døren til den trivelige cabinen, som er gjennomført i duse og praktiske farger.
Båten leveres i to versjoner, en med vinduende vendt bakover og en med vinduene vendt forover.

Denne meget romslige båten på 6,30 meter har et overveldende utstyrsprogram og mange smarte løsninger, som aktive båtbrukere vil sette stor pris på. Hansvik viderefører her sin tradisjon med å utnytte hver centimeter av båten.

To store takluker i cabinen gir fint lys og god lufting, to komfortable stoler i kjøreretning og en behagelig ”rundsitter” med bord som enkelt legges ned og gjør hele kabinen om til en stor seng, toalett, kokemuligheter med praktisk skjærefjøl, vask og mye skapplass og stuveplass.

Nedsenkede dollbord gir sammen med rikelig med rekker og håndtak trygg ferdsel rundt hele båten. Akter er det enkel adkomsten til ”badeplattformene” via rustfrie rekker som kan åpnes og svinges til side. Låsbare rom under den selvlensende dørken gir mye plass til for eksempel vannski, fiskestenger og bagasje. Her er det god plass til å være aktiv! Akterbenken kan vippes opp / ned etter behov (sitteplasser eller dørkplass). Foran er det stort taurom, og akter er det badeplattform på hver side av motorbrønn og to taurom. Båten har høyt innvendig fribord, noe som gjør den sikker for både store og små.  

Dette er kort sagt en 21-foter som har ”alt”!
 
Standard utstyr inkluderer: Hydraulisk styring, to førerstoler i kjøreretningen, vindskjerm i herdet glass, stor skyvedør i herdet glass mellom akterdekk og cabin, takluke, lanterner, rikelig med rustfrie rekker, 180 L drivstofftank.
Comfortpakke inkluderer: Elektrisk sjøtoalett med septiktank, ekstra takluke, vask og 60L vanntank, kokeapparat, skuffeseksjon med 3 stk. 60cm lange skuffer, skjærefjøl og interceptor/trimplan.
Tilleggsutstyr: Utvendig styrekonsoll, spylepumpe, koke-/varmeapparat Wallas 800 m/viftetopp, navigasjon, radio/CD-spiller, kjøleskap, priming/stoffing.
.
 
Spesifikasjoner
 
Lengde
630 cm
Bredde
250 cm
Akterspeilhøyde
Ekstra lang stamme
Dyptgående
Ca 45 cm
Vekt
ca. 1300 kg
Antall personer
7 stk.
Maks motor
150 hk
Maks belastning inkl. motor
1085 kg
Konstruktør
Hansvik/Thorup

 

 

 

 

Levert av BraDesign © 2002 - 2024
Roger Hansvik AS - 7900 RØRVIK - Tel. 911 84 210 - Org.nr. 989 277 073 MVA